VerifyOnComputer

WaitingForVerification PressToOpenBankId
Tilbake

EnterPersonalIdentityNumber

VerifyOnMobile

WaitingForVerification
Tilbake

Ikano Bank

Historien vår

Røtter fra detaljhandelen

Det er mange som synes vi er litt annerledes enn de andre bankene. Og det er vi jo. Ideen om Ikano Bank ble født under enkle kår i regionen Småland i Sverige. Her var man flittig, sparsom og hjelpsom. Våre røtter kommer fra detaljhandelen. Her lærte vi oss tidlig å lytte til våre kunders ønsker. Denne erfaringen forsøker vi å bruke i vår forretningsidé: Å tilby enkle og attraktive løsninger til alle våre kunder.

Vi er eid av familien Kamprad

Ikano Bank var opprinnelig eid av IKEA, møbelforetaket som ble etablert av Ingvar Kamprad i 1943. IKEA bygde seg opp med slagordet: Inte för de rika, men för de kloka. På mange måter stemmer dette slagordet også med oss. Vi ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder. I dag eies Ikano Bank av familien Kamprad.

Ikano Bank ble etablert i Norge i 1991 som Ikano Finans. Den 2. januar 2009 endret vi navn til Ikano Bank da vi slo sammen våre nordiske enheter til ett selskap med felles identitet. Ikano Bank har hovedkontor i Malmø i Sør-Sverige.

Ikano Gruppen

I 1988 ble Ikano et uavhengig selskap, eid av familien Kamprad. Selskapet har sitt hovedkontor i Luxembourg og har rundt 4 500 ansatte. Ikano Gruppens forretningsområder er finans, forsikring, eiendom og varehandel. Les mer om Ikano Gruppen på www.ikanogroup.com.

Vi har lang erfaring med kredittkort

I 1991 ble IKEA vår første kunde. Og siden den gang har vi innledet et samarbeid med mange av de største aktørene innenfor flere ulike bransjer. 

Vi er glade for å kunne presentere vårt eget kredittkort: Ikano Visa. Det er et litt annerledes kredittkort, for med dette kortet får du både kreditt og rabatt. Og her har du også eget fordelsprogram og muligheten til å utsette betalingen i inntil hele 9 måneder på alle Visa-kjøp over 2 500 kr. Akkurat denne muligheten er det ingen andre internasjonale kredittkort som har!

 

Leasing og leie

Alt MÅ jo ikke eies! Vi har spesialisert oss på attraktive leasing- og leieløsninger for et stort utvalg av utstyr. Gjennom flere leverandører over hele landet, tilbyr vi finansieringsløsninger av utstyr fra 10 000 kr og oppover. Og vi samarbeider både med privat og offentlig næringsliv. 

Du finner oss midt i Asker sentrum, like utenfor Oslo.